"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Липень » 22 » Коли є мета і бажання
13:34
Коли є мета і бажання
Хочу розповісти про нашого земляка Олега Кравця.. Після закінчення сільської школи він проклав свій шлях у професійний спорт, впевнено крокуючи до своєї мети. Олег активно тренувався під час навчання в Чернігівському педуніверситеті ім. Т. Шевченка, і коли працював старшим викладачем кафедри «теорії та методики фізичного виховання та спорту» у Київському університеті імені Бориса Грінченка. Наполеглива праця та постійні заняття з кікбоксингу давали свої результати: Олег чотири роки представляв збірну України, у 2008-2009-х був срібним призером чемпіонату світу.
Раніше Бережівка славилася досягненнями доярок, комбайнерів, трактористів. А от видатних спортсменів у селі бракувало. Нині конче потрібне фізичне виховання, бо навіть під час медичного обстеження мало хто з дітей виявляється цілком здоровим. Олег залучає дітей до здорового способу життя. І це йому вдається. Нині він очолює спортивний клуб «Берег», який діє в Ічні, де гартує в дітей фізичну міць і силу. Там тренуються хлопці та дівчата не лише з нашого району та області, а навіть з усієї України.
Тренер виховав плеяду успішних боксерок: Катерину Рогову – чемпіонку Європи та срібну призерку світу, Кароліну Махно – срібну призерку Європи і світу, Юлію Дем’яненко – срібну призерку чемпіонату Європи, Ольгу Возняк – срібну призерку чемпіонату Європи, Анастасію Шпанюк – бронзову призерку чемпіонату світу.
Своїм життєвим прикладом Олег Кравець показав, що маючи велике бажання, можна досягти задуманого. Жителі села пишаються земляком, а ще тим, що свій клуб назвав «Берег». Назва – не випадкова, а присвячена рідному селу тренера.
Ганна Кулик, с. Бережівка
Переглядів: 454 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук