"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Травень » 23 » Книги для ічнянців
10:29
Книги для ічнянців
Подарунок школярам

Нещодавно школи Ічнянщини отримали для використання на уроках літератури і краєзнавства видану масовим тиражем у Київському видавництві «Гнозіс» довідник-хрестоматію Тетяни Чумак та Віталія Шевченка «Літератори Ічнянщини. 100 імен. 700 відомих ічнянців: митці, науковці, діячі культури».
Навчальним закладам вручено понад 300 примірників цього видання. Книжку подаровано також усім учителям-філологам району. Таким чином реалізовано давню мрію вчительки гімназії ім. С.Васильченка Т.Чумак забезпечити освітян Ічнянщини достатнім обсягом матеріалів з літературного краєзнавства, що має пожвавити освітньо-виховну роботу з молоддю.
Примірники довгоочікуваного видання передано також усім бібліотекам району.
Витрати на реалізацію цього просвітницького задуму взяв на себе фонд В.Шевченка. Минулого року фонд, до речі, подарував школам, сільським радам, бібліотекам, іншим установам і закладам району, а також учителям філології та історії комплекти 4-томного фотоальбому «Ічнянщина». Загальна сума оплачених фондом видань для ічнянської громадськості за останні два роки становить близько 25 тис. гривень.
Іван Неживий, член ради засновників фонду
Від редакції. Нагадаємо нашим читачам, що з першого лютого розпочався другий етап конкурсу «Оживає минувшина», який був оголошений Фондом нашого земляка, народного депутата України трьох скликань Віталія Шевченка та редакцією «Трудової слави» на кращу розповідь (чи спогад) про цікаві та маловідомі факти з історії рідної вулиці, рідного міста чи села. Конкурс триватиме до 1 липня 2012 року. Роботи можна подавати на адресу редакції районки. Кращі з них будуть надруковані на шпальтах газети та в окремому краєзнавчому виданні.
Переглядів: 526 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук