"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Липень » 31 » Кількість виявлення вибухонебезпечних предметів збільшується
15:17
Кількість виявлення вибухонебезпечних предметів збільшується
Останнім часом на території Чернігівщини збільшилася кількість випадків виявлення вибухонебезпечних предметів, зокрема в області зафіксовано – 35, у нашому районі – 1. З метою недопущення нещасних випадків Ічнянський РВ Управління ДСНС України у Чернігівській області нагадує заходи безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів.
У випадку виявлення вибухонебезпечного чи зовні схожого з ним предмета необхідно: при виробництві земляних чи інших робіт – зупинити роботу, добре запам’ятати місце виявлення предмета, установити попереджувальні знаки чи огородження, негайно повідомити про небезпечну знахідку в районний відділ УДСНС за телефонами – 2-14-60, 101, до міліції – тел. 2-15-63, 102 або в райдержадміністрацію – 2-14-45.
При виявленні вибухонебезпечних предметів категорично забороняється: брати в руки, наносити по ним удари, починати спроби до розбирання, переносити чи перекачувати їх з місця на місце, поміщати в багаття чи розводити вогонь над ними, збирати і здавати їх як металобрухт.
Після вашого повідомлення фахівці групи піротехнічних робіт Управління ДСНС України у Чернігівській області знищать вибухонебезпечний предмет в установленому порядку.
Олександр Кобзар, начальник районного відділу УДСНС
Переглядів: 411 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук