"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Березень » 10 » Хтось нібито збирає гроші на допомогу Миколенкам
12:49
Хтось нібито збирає гроші на допомогу Миколенкам
Під час служби в зоні АТО ічнянець Валентин Миколенко разом із побратимами потрапив у полон неподалік Донецького аеропорту. Інтернет і телебачення в ті січневі дні неодноразово демонстрували колону полонених, серед яких родичі й земляки впізнали Валентина зі слідами побоїв на обличчі.

Згодом представниця Червоного Хреста домоглася від бойовиків дозволу на телефонні дзвінки. Валентин подзвонив брату: не турбуйтеся, живий, ребра побиті, чекаємо обміну.
Обмін відбувся, але Валентин не потрапив до того списку, бо міняли тільки поранених. Батьки живуть надією, що згодом повернеться додому і їхній син.
І ось містом пішли чутки, що хтось збирає гроші на допомогу Миколенкам. Мама Ольга Миколаївна запевняє, що вони нічого ні в кого не просили, сподіваються на владу, що Валентина включать до списку на обмін.
Голова благодійної організації «Тиловий фронт Ічнянщини» Ніна Кошмар підтвердила, що Миколенки до волонтерів за допомогою не зверталися. Якщо хтось прикривався чужим іменем, то це шахраї, каже Ніна Григорівна і не радить ічнянцям свої гроші на благодійність віддавати абикому.
Наталія ЧЕРНЕНКО
Переглядів: 451 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук