"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Квітень » 7 » Хто спалив годівницю для диких звірів?
13:34
Хто спалив годівницю для диких звірів?

Траса з Ічні на Івангород пролягає через мисливські угіддя ТОВ «МРП «Ічня». У лісі, на відстані 1,2 кілометра від цієї дороги, хтось спалив годівницю для диких тварин. Про це повідомив директор товариства Микола Левченко.
За словами єгеря ТОВ «МРП «Ічня» Сергія Калайди, для підгодівлі диких кабанів і косуль вони облаштовували в лісі шість спеціальних годівниць. Корм для звірів допомагає заготовляти крупичпільський первинно-мисливський колектив. За погодженням із лісниками вони ріжуть березові гілочки, в’яжуть віники, підсолюють і розкладають по годівницях. Підгодовують і сіном, яке заготовляють влітку на лісових галявинах, сіножатях.
Єгер каже, що хтось і раніше намагався знищити годівниці (відбивали та забирали дошки), але підпалили вперше. Дорога тут погана. Для легковика місце труднодоступне. Хтось навмисне шкодить.
– Зрозуміло ж, що це підпал, – впевнений лісник Ічнянського лісництва Сергій Вакуленко. – У лісі зараз мало людей буває. У понеділок, 27 березня, я об’їжджав підвідомчу територію і побачив знищену вогнем годівницю. Єгері встановили її неподалік дороги. Два дні тому вона не була пошкоджена. Хтось навмисно підпалив у ній сіно. Добре, що не загорівся ліс: тоді йшов сніг і земля була волога.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Фото автора
Переглядів: 409 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук