"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Травень » 12 » Хай буде пам'ять незгасима
08:54
Хай буде пам'ять незгасима

Напередодні Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги в Ольшанській ЗОШ І-ІІІ ст. провели захід «Земний уклін тобі, солдате». Як важливо зберігати пам'ять про героїчне минуле нашого народу, передавати її з покоління в покоління, щоб наші нащадки не лише шанували, а й знали поіменно героїв-співвітчизників та пишалися ними.
Усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих під час Другої світової війни. На жаль, в Ольшані не залишилось в живих вже жодного ветерана.
Нині зі зброєю в руках, гідні слави своїх героїчних предків, українці знову захищають свою країну, суверенітет та територіальну цілісність держави, виконують святий обов’язок в лавах Збройних Сил України та інших військових формувань. Війна за українську Перемогу триває. На свято були запрошені учасники АТО і: Віктор Потієнко , Володимир Ільченко , Олександр Лойко , - яких учні зустріли привітаннями і квітами. Низький Вам уклін.

Олександр Козел,
вчитель захисту Вітчизни
На фото:
Учні початкових класів зі своєю вчителькою Людмилою Михайлівною Ільченко та учасниками АТО: Олександром Лойком, Володимиром Ільченком

,
Переглядів: 394 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук