"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Березень » 25 » Кандидатів на здобуття премії імені С. Васильченка немає
14:11
Кандидатів на здобуття премії імені С. Васильченка немає
За пропозицією комісій з присудження літературних премій депутати районної ради на п’ятій сесії 3 березня 2016 року внесли зміни до Положення про районну літературну премію імені С. Васильченка та до Положення про районну літературну премію імені В.Чумака.
У Положенні йде мова про те, що висування кандидатів на здобуття районної премії здійснюється державними установами, закладами культури, освіти, творчими спілками щорічно з 1 вересня до 15 жовтня і подається на розгляд комісії. Комісія в півмісячний термін визначає кандидатури на здобуття районної премії. Потім півтора місяця триває висвітлення в засобах масової інформації літературних, мистецьких, наукових досягнень претендентів на здобуття районної премії та широке їх обговорення. І лише після цього комісія визначає остаточно лауреата премії.
11 березня цього року комісія визначила кандидатури на здобуття премії імені В. Чумака. За поданням колективу Ічнянської ЦБС за збірку віршів «На крилах віри» та «За землю – горою» визначили кандидатуру поета Володимира Гольця, а за поданням колективу КЛПЗ «Ічнянська ЦРЛ» та профспілки медичних працівників району за збірку поезій «В обіймах осені» визначили кандидатуру поетеси Ганни Дроботущенко.
Як громадськості, так і членам комісії не байдужа думка жителів району про творчість вище вказаних кандидатів на здобуття премії імені В. Чумака.
На здобуття премії імені С. Васильченка подання, які надійшли до 15 жовтня 2015 року, були відхилені у зв’язку з невідповідністю до вимог Положення. Інші надійшли у лютому 2016 року, тобто із запізненням. Тому кандидатів на здобуття премії імені С. Васильченка за 2015 рік комісія не визначила.
Микола Небеський,
голова комісії з присудження літературних премій
Переглядів: 369 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук