"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Вересень » 5 » Южненці – сильніші
09:25
Южненці – сильніші

З нагоди 25-ї річниці незалежності України на міському стадіоні та в ДЮСШ відбулися: районний турнір з футболу на «Кубок незалежності», районні сільські спортивні ігри з легкоатлетичного та гирьового спорту, турнір з міні-футболу серед учнів ДЮСШ «Колос».
Попри дощову погоду, за «Кубок незалежності-2016» з футболу змагалися команди «Динамо-Ічня» та «Рожнівка Агро». З рахунком 8:0 перемогла команда «Динамо-Ічня».
У міні-футболі зустрілися п’ять команд: Дорогинка, Дружба, Парафіївка, Южне та Рожнівка. Найбільше очок у дорогинської команди, друге місце у дружбинців, третє – парафіївців. Переможці отримали перехідні кубки та грамоти районної федерації футболу.
З легкоатлетичного кросу на 1000 метрів перше місце посів Артем Клочко (Южне, з результатом 2 хв. 55 сек.), друге – Сергій Булига (Южне, 3 хв.), третє – Олександр Бичик (Рожнівка, 3 хв. 4 сек.).
З гирьового спорту змагалися одинадцять учасників: з Рожнівки, Іржавця, Дружби, Южного та Парафіївки. У ваговій категорії до 70 кг перше місце виборов Артем Клочко, друге – Андрій Драч (Іржавець), третє – Олег Макарець (Дружба). У ваговій категорії до 80 кг кращим був Богдан Охота (Іржавець), другим – Ігор Мілютенко (Южне), третім – Артем Тарковський (Дружба). У важкій категорії переможцем став Олександр Дьогтяр (Южне), друге місце виборов Станіслав Буренко (Рожнівка), третє – Ігор Гнідий (Парафіївка). У командному заліку з легкоатлетичного кросу та гирьового спорту виграла збірна ПСП «Фортуна» з Южного.
Грамоти та медалі переможцям вручили голова районної організації ФСТ «Колос» Борис Майдан та головний спеціаліст сектора молоді та спорту РДА Сергій Федірко.

Южненець Артем Клочко 17 разів підняв дві 24 кг гирі
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Фото автора
Переглядів: 439 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук