"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Грудень » 11 » Ювілейний кубок – у футболістів «Росток-Надії»
09:48
Ювілейний кубок – у футболістів «Росток-Надії»

Нещодавно відбулася остання, фінальна гра цього футбольного сезону, яка стала ювілейною – п’ятдесятою. Півроку команди району змагалися за першість у 22-ох турах, і ось нарешті крапку в чемпіонаті поставила остання зустріч команд «Росток-Надія» (Припутні) – «Зірка» (Дружба), які зіграли із рахунком 4:2. А беззаперечним переможцем ювілейного сезону стала «Росток-Надія».
– Чемпіонат видався дуже цікавим та напруженим, – розповідає завідуючий сектора молоді та спорту РДА Сергій Федірко. – Особливо запеклими були останні ігри, бо вирішувалася доля переможців. «Росток-Надія» потужно провела гру, завоювавши кубок району та кубок чемпіонів району, зробивши таким чином «золотий дубль». Цьому сприяли зусилля команди, а також спонсорська підтримка президента клубу Віктора Кияновського, який робить вагомий внесок у розвиток футболу та спорту Ічнянщини загалом, – підсумував Сергій Олександрович.
Після фінальної гри команда приймала вітання від спонсора команди Віктора Кияновського. Кожному гравцю було вручено пам’ятну медаль та грамоту. Не обійшлося також без грошового заохочення. Нагородили отримали й кращі гравці «Росток-Надії» Валерій Кумачов та Артем Смілик.
Андрій Грудницький
Фото автора

Команда «Росток-Надія» з Віктором Кияновським (крайній справа)
Переглядів: 444 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук