"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2011 » Листопад » 25 » Ювілей
10:11
Ювілей
«Оранті» – 90 років
Цього тижня виповнюється 90 років від дня заснування національної акціонерної страхової компанії «Оранта». З нагоди цієї поді про діяльність компанії розповідає Олександр Марченко, який очолює Ічнянське відділення НАСК «Оранта».

– Олександре Володимировичу, яка історія виникнення вашої страхової компанії?
– Наша компанія створена 25 листопада 1921 року і звалася «Укрдержстрах». А з 1993-го здобула статус Національної акціонерної компанії з новою назвою «Оранта». За довгі роки роботи на ринку страхових послуг компанія відігравала надзвичайно важливу роль у суспільстві, задовольняючи соціально-економічні потреби практично всього населення колишнього Союзу раніше, і левової частці жителів України нині. Професійність фахівців та стабільність діяльності «Оранти» сприяли тому, що ми завоювали високий авторитет і особливу довіру клієнтів. Вже у молодого покоління незалежної України назва компанії асоціюється з гарантованим захистом і чесністю.
Незважаючи на складну економічну ситуацію на фінансовому ринку країни та у страховому секторі зокрема, НАСК «Оранта» зберегла позицію лідера, що підтверджує безліч публічних нагород і титулів, яких компанія була удостоєна протягом останніх років.
– Які послуги «Оранти» найбільш поширені в районі?
– Загальна кількість послуг, що пропонується компанією на ринку – це понад 50 видів страхування, які задовольняють потреби всіх категорій клієнтів. Останнім часом компанія активно впроваджує нові страхові продукти і програми, зокрема: обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, страхування сільськогосподарських ризиків, будівель, майна та тварин фізичних осіб. На сьогодні також діє багато акційних програм – «Діти наше майбутнє», «Дорожній талісман», «Святкові ціни», «Каско-12+2», які спрямовані на доступність цих продуктів страхування для широких верств населення.
– Олександре Володимировичу, з нагоди ювілею НАСК «Оранта», кілька слів про колег та клієнтів…
– За останні роки ми пережили кризи, скорочення штатних працівників, але разом з тим лідерські пріоритети в районі не втратили. Вдячний усім клієнтам, які користувалися нашими послугами раніше і нині з нами співпрацюють, а головне, довіряють нам. Про існування довіри свідчить той факт, що у нас на 40 відсотків збільшилась кількість клієнтів – фізичних осіб. НАСК «Оранта» не має заборгованості з виплати страхових відшкодувань, що свідчить про надійність, професійність, відповідальність – головні пріоритети у діяльності страхової компанії.
Користуючись нагодою, хочу від щирого серця привітати наших постійних клієнтів, нинішніх колег і тих, хто нині вже на заслуженому відпочинку, всіх хто в різні роки працював у страхових компаніях «Держстрах» та «Оранта». Бажаю всім здоров’я, сімейного благополуччя та добробуту, оптимізму та віри.
І нехай «Оранта» оберігає Україну та її жителів від життєвих негараздів та незгод!
Микола Іванчин
Переглядів: 646 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук