"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Липень » 17 » ЇХ ПАМ’ЯТАТИМУТЬ ЗАВЖДИ
14:26
ЇХ ПАМ’ЯТАТИМУТЬ ЗАВЖДИ
У Києві, на території 101-0ї окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України відкрили Меморіальний комплекс «Алея Слави».
На честь загиблих військовослужбовців бригади уздовж Алеї встановили десять меморіальних плит із фотографіями та іменами героїв. Рідним та близьким загиблих вручили ордени, якими військовослужбовці 101-ої окремої бригади були нагороджені посмертно.
Крім рідних та близьких, вшанувати загиблих військовослужбовців прибули керівники Генерального штабу ЗС України та столичної влади.
Ми завжди пам’ятатимемо воїнів 101-ої окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України, які з честю та гідністю до кінця виконали військовий та синівський обов’язок перед Батьківщиною. Герої не вмирають, вони назавжди в наших серцях!зазначив начальник Військової служби правопорядку у ЗС України – начальник Головного управління Військової служби правопорядку Збройних Сил України генерал-майор Олександр Дублян.
Варто підкреслити, що всього за час АТО загинули 11 військовослужбовців цієї бригади. Про одинадцятого загиблого дізналися тільки сьогодні зранку, коли отримали результати тестів ДНК. Меморіальну плиту цьому герою на Алеї встановлять найближчим часом.
Переглядів: 435 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук