"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Листопад » 11 » Її чекали з весни до осені
15:27
Її чекали з весни до осені

Нещодавно радісна подія сталася у родині пенсіонерів Ходаків з Ічні. Після тривалих митарств службами водоканал їм нарешті провів воду.
Це при тому, що за матеріали та роботу люди заплатили по вісім тисяч гривень.
Десятиліттями ічнянські пенсіонери Тамара та Іван Ходаки, що живуть на вулиці Покрасівка, питну воду брали з власного колодязя. Але півтора року тому він змілів. Ось тоді й розпочалися у літніх людей великі труднощі.
– Питну воду привозив син, – говорить 77-річна Тамара Олександрівна, – а для всього іншого возив чоловік із Міського ставка. 80-річний чоловік щотижня їздив мотоциклом по вісім-десять разів аби наповнити три двохсот літрові бочки.
Навесні з молодими сусідами Яковенками вирішили підключитися до міського водогону. Звернулися у водоканал, але почули неочікувану відповідь.
–У водоканалі відмовилися проводити земляні роботи, – говорить Іван Павлович – Бо мережа водогону знаходиться через дорогу. Треба було рити траншеї самотужки, аби не пошкодити асфальт. Тож наймали людей, копали там, де показали зв’язківці, щоб не зачепити кабелі та газові труби, які тягнуться поряд.
Щоб роботи розпочалися, довелося, навіть, звертатися у районну та міську ради. Лише втручання обох голів Григорія Герасименка та Оксани Андріанової зрушило справу. А ще, за словами пенсіонерів, посприяв швидшому завершенню будівництва обласний депутат Віктор Кияновський, до якого теж зверталися Ходаки.
І ось лише у жовтні в оселях Ходаків та Яковенків з’явилася нарешті питна вода.

Світлана Цюпка
Переглядів: 397 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук