"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Липень » 24 » Якщо за спинами надійний тил
14:15
Якщо за спинами надійний тил

19 липня відбулися загальні збори громадської організації «Спілка учасників бойових дій АТО Ічнянського району». Обговорювали питання про виділення земельних ділянок під забудову в м. Ічні та безкоштовне виготовлення технічної документації на землю, виділення коштів із міського та районного бюджету для допомоги дружинам учасників бойових дій при пологах, про першочергове зарахування дітей в дитсадки, безкоштовне харчування дітей у школах і створення грошового фонду на невідкладне лікування родинам учасникам бойових дій, – повідомив голова організації Сергій Петраускас.

Звернення членів ГО «Спілка учасників бойових дій АТО Ічнянського району»
Шановні ічнянці та жителі району!
На сьогоднішній день наші побратими проходять військову службу в зоні АТО. Держава не може в повному обсязі забезпечити наших хлопців, а ваших синів, братів, чоловіків і батьків продуктами харчування, засобами гігієни, технічними матеріалами, змінним одягом. Просимо вас надати будь-яку посильну допомогу. Коли ми перебували в зоні АТО, отримували допомогу від земляків і разом – тепло в серця, великий позитив та віру в нашу силу. Будемо вдячні за будь-яку допомогу нашим хлопцям. Для відправки в зону АТО терміново потрібні: вода питна, мінеральна, різна консервація, овочі (картопля, морква, цибуля, буряк, часник), кава, чай, крупи, макарони, цукор, сіль, спеції, цигарки, мило, пральний порошок, зубна паста, крем та станки для гоління, туалетний папір, шкарпетки, нижня білизна, футболки, спецодяг для водіїв, комплекти форми та взуття, ремені, кепки, ключі автомобільні ремонтні, пально-мастильні матеріали, інше – по можливості.
Також можна перераховувати на наш благодійний рахунок кошти на потреби АТО, а також на підтримку учасників АТО і їх сімей. Звіт про використання благодійних коштів зможете побачити в районній газеті.
Ми передаємо, попередньо узгодивши, ваші посилки вашим рідним, які служать у зоні АТО.
Звертайтеся до штабу ГО «Спілка учасників бойових дій АТО Ічнянського району», який знаходиться за адресою: м. Ічня, вул. Трудова, б. 2 (колишнє приміщення РВК, теперішня міська рада) або за тел.: (097) 692-21-49, (096) 263-21-12, (098) 512-76-18.
Наш благодійний рахунок: ПриватБанк, Чернігівське РУ. МФО 353586; р/р №26001051409165.
Будемо вдячні будь-якій вашій допомозі.
Переглядів: 488 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук