"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Червень » 15 » Іван Дробнов та Ксенія Конепуд з міжнародного конкурсу привезли срібні нагороди
09:18
Іван Дробнов та Ксенія Конепуд з міжнародного конкурсу привезли срібні нагороди

Минулого року талановиті діти Парафіївської громади під керівництвом спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Алли Салати взяли участь у форумі “Золотий мольберт 2017” слідами митрополита Андрія Шептицького. У рамках форуму щорічно відбуваються міжнародні фестивалі і конкурси пленерного малюнка.
П’ятикласник Парафіївської школи Іван Дробнов та дев’ятикласниця Ксенія Конепуд за рейтингом всенародного голосування та підсумками журі стали переможцями другого (пленерного) етапу.
27-31 травня 2018 року діти взяли участь у фіналі конкурсу. Фіналісти розписували монументальну композицію на полотні “Молитва Ангела за мир в Україні” завдовшки 150 метрів. На кожного учасника припадав фрагмент розміром майже один квадратний метр.
За результатами конкурсу Іван і Ксенія отримали срібні медалі та дипломи, якими їх нагороджували у Львівському національному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької. Свято дитячої творчості відкривалося 1 червня у львівському соборі св. Юра благословенним молебнем за дар життя дітей і мир в Україні та продовжилося мистецькою прощею.
Також діти були учасниками різних майстер-класів, за що отримали сертифікати та відвідали безліч захопливих екскурсій містом.

Олена Карпенко, секретар-референт відділу освіти,
молоді та спорту Парафіївської селищної ради

Іван працює над своїм фрагментом малюнка
Переглядів: 433 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук