"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Червень » 26 » Ігор Швець радить молодим любити й поважати людей і розвиватися духовно
14:43
Ігор Швець радить молодим любити й поважати людей і розвиватися духовно

   Прагнення до навчання, самоствердження і спілкування, пошук нових знайомств та активний і здоровий відпочинок – пріоритети активної молоді. Одним із місць реалізації таких прагнень є різноманітні молодіжні фестивалі. Щоб отримати нові можливості для самореалізації та розкрити свій творчий потенціал, молоді люди з’їхалися 18 червня на фестиваль «Молодість. Мир. Майбутнє» на Голубих озерах у Ріпкинському районі. [ ?]

Один із учасників – зірка районної сцени

   Команду ічнянців представляли керівник духового оркестру РБК Ігор Швець, викладач фізичної культури аграрного ліцею Андрій Шеменда та студентка Ніжинського училища культури Марина Волинець.

   Ігор Швець – у буденному житті звичайний юнак, а в свята – зірка районної сцени. Після закінчення Ніжинського училища культури і мистецтв два роки керує духовим оркестром, але глядачі його знають як співака і ведучого.

   – Я постійно беру участь у масових заходах і мені це подобається. – говорить юнак. – Веду здоровий спосіб життя і люблю подорожувати. На жаль, можливості кудись поїхати немає, тож коли випала нагода завітати на молодіжний фестиваль, не відмовився. Поїздка на Голубі озера залишила тільки позитивні враження: класна дружня атмосфера та адекватна культурна молодь. Вечори, проведені біля багаття, і пісні під гітару запам’ятаються надовго.

   Ігор хоче здобути вищу освіту за напрямками вокал чи інструментальна музика. А ще мріє створити молодіжний інструментальний ансамбль. І в жодному разі не зупинятися на досягнутому. Чого й бажає всім молодим. А ще – любити і поважати не тільки себе, а й навколишніх, не деградувати, а розвиватися духовно і вчитися сірі будні перетворювати на яскраві дні.

  Поїхали на озера і здобули перемогу   

   Близько 400 представників молодіжних громадських організацій, творчої й активної молоді з районів та міст Чернігівської, Київської, Вінницької, Житомирської, Черкаської, Полтавської, Сумської областей, а також Білорусі з’їхались на Міжнародний молодіжний фестиваль «Молодість. Мир. Майбутнє» до с. Олешня Ріпкинського району, щоб змістовно поспілкуватися та довести: дружба не має кордонів.

   Протягом чотирьох днів молоді ічнянці спілкувалися з ровесниками, змагалися, брали участь у майстер-класах, купалися в озері й просто відпочивали. Програма фестивалю була досить цікава і насичена творчими зустрічами, гоголівськими читаннями, квестами, туристичним багатоборством, конкурсами національної кухні, інструктажами з орієнтування та правил поведінки в екстремальних умовах, виставками зброї тощо.

   Хоча делегація Ічнянщини і була найменшою за складом, однак це не завадило енергійній молоді зіграти у квест (командна гра-пошук) і здобути нагороду – друге призове місце, поступившись команді з Чернігова.

   Андрій Грудницький

 

Переглядів: 443 | Додав: gam-ua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук