"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2019 » Січень » 3 » Ічнянський ринок уже не велелюдний
11:33
Ічнянський ринок уже не велелюдний

Ще якихось три-чотири роки тому територія ринку була заповнена продавцями і покупцями. Нині помітно опустіла. У чому причина?

Повністю матеріал читайте у «Трудовій славі» №1 від 3 січня 2019 року

Світлана Цюпка
Фото автора

Чи скуповуєтеся на ічнянському базарі?

Тетяна Руденко, м. Ічня:
– На ічнянський базар ходжу рідко, бо грошей не вистачає. В основному купую продукти. Хліб самі печемо. У сім’ї троє пенсіонерів і двоє малолітніх дітей. Цього року посадила 10 соток квасолі, вожу її у столицю на продаж. Там кілограм коштує 25-30 грн., а в Ічні – 15. Пенсій не вистачає навіть на комунальні послуги. Тому й тягаю клунки на Київ, а не подужаю – капець…
Світлана Кір’яченко, м. Ічня:
– Ходжу, але не часто. У нас малий вибір товарів. Щоправда овочі й фрукти бувають дешевші. Для себе та дітей одяг купуємо або в Прилуках, або в Бахмачі, у мене там сестра працює у магазині. А на ічнянському базарі здебільшого скуповуюся для літніх людей, яких обслуговую. Я соціальний працівник.
Віктор Кононенко, м. Ічня:
– На нашому ринку не скуповуюся. Продукти купую в місцевих магазинах. Інші необхідні товари в основному замовляю в Інтернеті.
Галина Столяр, пенсіонерка, м. Ічня:
– Раніше скуповувалася у магазинах, тепер – на базарі. Прилучани курячі яйця привозять дешевші. Крім цього, купую ковбасу й інші продукти. Майже 40 років пропрацювала, а пенсії заробила тільки 1600 грн. На одяг і взуття не вистачає, а ще комунальні, ліки… У першу чергу йду в аптеку, потім плачу комунальні, решта грошей іде на продукти.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Фото автора
Переглядів: 419 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук