"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Квітень » 17 » Ічнянський молочноконсервний комбінат заборгував до бюджету 40 тис. грн.
16:04
Ічнянський молочноконсервний комбінат заборгував до бюджету 40 тис. грн.
Прокуратурою Ічнянського району Чернігівської області в інтересах держави в особі Ічнянської міської ради й територіальної громади районного центру заявлено три позовні заяви до господарського суду про стягнення з Публічного акціонерного товариства «Ічнянський молочно-консервний комбінат» заборгованих коштів пайової участі на загальну суму 40 тис грн.
Встановлено, що керівництво цього підприємства, порушивши вимоги Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та умови договорів, укладених у минулому та поточному роках із Ічнянською міською радою, на момент пред’явлення позовів не сплатило кошти пайової участі у розвиток соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста Ічня.
Об'єкти нерухомості, віднесені до 2 та 3 категорії складності, акціонерним товариством зведено у 2014 році. Тоді ж, згідно з деклараціями про готовність об'єктів до експлуатації, зареєстрованих Управлінням державної архітектурно-будівельної інспекції у Чернігівській області, їх уведено в експлуатацію.
Наразі по господарських справах триває судовий розгляд.

Світлана Бабір,
старший прокурор прокуратури Ічнянського району
Переглядів: 383 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук