"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Червень » 5 » Ічнянські графіті
11:01
Ічнянські графіті

Ідею розфарбувати бетонний паркан ПП «Агро-Трейдер» на патріотичну тематику подав директор підприємства Сергій Шептун. За його сприяння 24 учні місцевих шкіл намагалися передати у стилі графіті свої надії на єдність і перемогу України: «Борітеся – поборете!», «З Україною в серці», «Зажурилась Україна, така її доля», «Браття, ворогів і так вистача».
Юні художники з гімназії та першої і третьої шкіл заздалегідь продумували свої роботи, готували ескізи на папері. Під керівництвом педагогів протягом кількох годин діти відтворили своє бачення злагоди в державі.
Член молодіжного руху «Енергія» семикласниця ЗОШ №1 Руслана Крикуха вже брала участь у розфарбовуванні українською символікою електроопор в Ічні. Решта учасників вперше випробували себе в графіті. Хоча для цього необхідно набити руку і мати неабияке терпіння.
– Діти – патріоти. Подивіться, з яким натхненням і відповідальністю вони працюють! – радіє директор гімназії Микола Крамаренко. – Керівник ПП «Агро-Трейдер» Сергій Шептун закупив аерозольну фарбу більше ніж на чотири тисячі. До того ж пообіцяв за кращий малюнок нагороду в сумі дві тисячі гривень. От і стараються учні.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Фото автора
Переглядів: 514 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук