"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Липень » 10 » Ічнянські боксери представлятимуть Україну на Чемпіонаті Європи з боксу
14:11
Ічнянські боксери представлятимуть Україну на Чемпіонаті Європи з боксу

Шість вихованок СК «Берег» взяли участь на Всеукраїнському турнірі сильніших боксерів серед жінок (молодь та юніори), що відбувся нещодавно в Чернігові. Гідно виступивши, ічнянські дівчатка-боксерки завоювали золоті медалі і вибороли місця у збірній України для участі в Чемпіонаті Європи по боксу, який відбудеться в серпні цього року в Угорщині.
На європейському чемпіонаті Україну представлятимуть Катерина Рогова (до 50 кг), Анастасія Шпанюк (до 63 кг), Кароліна Махно (до 75 кг), Надія Жохіна (до 80 кг), Юлія Дем`яненко (до 51 кг), Карина Тарара (до 48 кг). Зважаючи на географічну близькість Угорщини, порівняно з нещодавньою поїздкою до Тайваню, цілком імовірно, що у змаганнях візьмуть участь всі дівчата. Це підвищить шанси на здобуття перших місць. Однак як, зауважив тренер Олег Кравець, розслаблятися його підопічним не доведеться, адже чемпіонат Європи настільки ж складний, як і чемпіонат Світу.
Наразі дівчат чекає тренувальний збір, який відбудеться в Карпатах поблизу найвищої точки України – гори Говерли, на спортивній базі «Заросляк». У рамках вісімнадцятиденного збору поміж інших тренувань також заплановано три підйоми в гори, які мають активувати резерви організму. До речі, завдяки здобутому результату в Чернігові, Олега Кравця призначено виконуючим обов’язки старшого тренера збірної України на час збору. збору поміж інших тренувань також заплановано три підйоми в гори, які мають активувати резерви організму
Андрій Грудницький
Переглядів: 458 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук