"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Червень » 10 » Ічнянське сузір’я чемпіонів
14:04
Ічнянське сузір’я чемпіонів

Цієї суботи в обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка відбулася традиційна, вже двадцять третя, церемонія урочистого вшанування кращих спортсменів області за підсумками 2015 року - "Бал чемпіонів". Переможців визначали у дванадцяти номінаціях. У п’яти з них були представлені ічнянці. Це вперше за спортивну історію району наш край досяг таких значних висот.
Яскраве дійство зібрало чемпіонів, призерів, учасників Олімпійських ігор, чемпіонів світу та Європи, провідних тренерів, фахівців фізичної культури та спорту, меценатів– всіх тих, хто причетні до розвитку фізичної культури та спорту на Чернігівщині.
Привітати земляків, які досягли успіхів на спортивній арені, та вручити їм заслужені нагороди завітав голова обласної ради Ігор Вдовенко. Участь в урочистому заході також взяли керівники області та м.Чернігова, видатні спортсмени та представники НОК України.
Претендентам на перемогу вручили квіти та кубки, а переможцям народний депутат України Сергій Березенко вручив ще й грошові винагороди: спортсменам по п’ять тисяч гривень, наставникам – по три тисячі.
Цього року організатори додали до списку номінацій дві нові: «Прорив року» та «Олімпійська надія Чернігівщини». Дуже приємно, що олімпійською надією стала юна жителька Парафіївки Кароліна Махно– майстер спорту України з боксу, срібна призерка чемпіонату світу та Європи серед юніорок, вихованка Ічнянської районної дитячо-юнацької спортивної школи ФСТ "Колос". Ще одна вихованка нашої спортивної школи Катерина Рогова – майстер спорту України з боксу, чемпіонка Європи та світу і призерка чемпіонату світу серед юніорів була нагороджена кубком претендента на перемогу у номінації кращий спортсмен з олімпійських видів.
Досягнення спортсменів були б неможливими без щоденної напруженої тренерської праці . Кращим тренером минулого року з олімпійських видів став Олег Кравець – заслужений тренер України з боксу, тренер-викладач Ічнянської ДЮСШ ФСТ «Колос».
Кращою ДЮСШ за підсумками роботи у 2015 році визнали Ічнянську. Нагороду отримав голова районного ФСТ «Колос» Борис Майдан.

Кращим спортивним благодійником-меценатом був визнаний Віктор Кияновський – голова правління ПАТ "Ічнянський завод сухого молока та масла".
Пройшло спортивне свято в дружній атмосфері, наповненій вітаннями, усмішками, спілкуванням та концертною програмою.

Маргарита ЗОЦЬ
Переглядів: 449 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук