"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Квітень » 25 » Ічнянщину представляли «Качанівка» та «Соколиний хутір»
11:08
Ічнянщину представляли «Качанівка» та «Соколиний хутір»
У рамках проведення Міжнародного форуму у Чернігові 16 та 17 квітня проходили заходи, присвячені відкриттю туристичного сезону. Серед учасників були Національний історико-культурний заповідник «Качанівка» та агротуристичний комплекс «Соколиний хутір».
Агротуристичний напрямок розвитку українського села презентував в.о. директора департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА Олександр Левочко гостям з Львівської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Київської, Дніпропетровської, Миколаївської областей, а також з Білорусі та Тунісу.
«Соколиний хутір» представив виставку козацької зброї, частував смачним кулішем та медовухою. У містечку, яке впорядкували на території Катерининської церкви, дивував чернігівців та гостей обласного центру виступами кінного театру, після чого глядачі мали змогу покататися верхи.
Форум дав чудову можливість розкрити туристичний потенціал і «Качанівки». До уваги відвідувачів була підготовлена різноманітна сувенірна, рекламна та поліграфічна продукція». Водночас , зі слів заступник генерального директора з науково-дослідної роботи
заповідника Тараса Шевченка, завдяки форуму працівники «Качанівки» познайомилися з новинками туристичної галузі. Це дасть можливість у майбутньому поглибити кількість і якість туристичних послуг,перейняти інноваційний досвід колег.
Організаторами заходів виступили обласна державна адміністрація, Чернігівська міська рада, Департамент культури і туризму ОДА.
Світлана Цюпка
Переглядів: 417 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук