"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Липень » 14 » Ічнянці – активні і спортивні
14:17
Ічнянці – активні і спортивні

На території комплексу «Голубі озера» на Ріпкинщині протягом трьох днів, з 29 червня до 1 липня відбувався молодіжний фестиваль «Територія активної молоді».

До фестивалю, який відбувся за підтримки відділення Національного олімпійського комітету в Чернігівській області, долучилася молодь з 22 районів, міст області та об’єднаних територіальних громад. Програма була надзвичайно насиченою. Вже традиційно «ТАМ – територія активної молоді» проводиться аби підвищити національний дух та патріотичне виховання молоді, створити можливості для самореалізації та розкриття її творчого потенціалу. Проводилися військово-спортивні, розважально-спортивні ігри, молодіжний рок-фестиваль, театралізоване дійство «Івана Купала», «Фаєр-шоу», молодіжні квести, військово-патріотичні навчання та конкурсні програми, виставки майстрів декоративно-прикладного мистецтва та майстер-класів, тренінги.
Ічнянська команда у складі Олександра Рогового, Сергія Лісового, Ірини Чечоти та подружжя Андрія й Тетяни Шеменд посіла ІІ місце у розважально-спортивній грі «Ажіотаж», за що була нагороджена кубком та грамотою.
Світлана Цюпка
Фото Олександра Рогового
Переглядів: 435 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук