"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Травень » 12 » I стала бабуся мамою
14:11
I стала бабуся мамою

Про життєву ситуацію Олени Назаренко в Іваниці знають, напевно, усі. До жінки горнуться троє онуків, яким Олена Василівна стала мамою, опікуном і найближчою порадницею.
Коли не стало матері? У січні цього року Олена Василівна оформила опікунство після чого онучата стали жити з бабусею на законній підставі.
- Ще при живій матері старшенькі Богдан та Юля часто залишалися у мене на ночівлю. А тепер живемо з моїми дітками вчотирьох. Звісно, деколи буває важко, особливо з 5-річною Олею, та я люблю своїх онучат більше за все на світі, - говорить жінка.
- Що сталося з мамою дітей?
- Приховувати нічого не буду, бо брехати – це великий гріх. Невістка моя часто випивала, від цього бідолашна і попрощалася з життям так рано...
- А де ж їхній тато? Чому не забрав дітей до себе?
- Сергій працює різноробочим у Києві. Намагається заробити хоч якусь копійчину діткам. Приїжджає раз на місць, привозить дітям гостинці.
- Чи складно вам було оформити документи для опікунства?
- Спочатку я пройшла курс підготовки в опікуни і після отримання довідки одразу почала збирати документи для оформлення опікунства. Звичайно, були труднощі, та для своїх діток я готова на все.
Бабуся дбає про те, щоб онучата не відчували себе покинутими. Для них і господарство тримає: козу, поросят, курей. Діти допомагають козу та курочок пасти. Біля будинку є город і невеликий сад, який допоміг посадити Богдан.
– Гарні в мене дітки! – не натішиться бабуся. – Слухняні та працьовиті.

Маргарита ЗОЦЬ

(На фото: Олена Василівна з 9-річною Юлею та 11-річним Богданом)
Переглядів: 468 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук