"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Червень » 21 » гроші
16:19
гроші
Гроші СРСР на поховання

Вкладники колишнього Ощадбанку СРСР, які зареєстровані з 2008 року по 1 січня 2012, вже отримують по 1000 гривень компенсаційних виплат. А невдовзі, крім цієї тисячі можна отримати ще по 500 гривень на поховання. Однак, пощастить не всім. За інформацією працівники Ощадбанку, на виплату у 500 гривень, у межах внеску вкладника, можуть сподіватися спадкоємці, які ще не встигли переоформити ощадкнижку померлого на своє ім’я. Щоб отримати півтисячі, необхідно зареєструватись в окремому реєстрі для виплати компенсаційних коштів на поховання, звернувшись до відділення Ощадбанку, де відкрито компенсаційний вклад померлого. Для реєстрації необхідно мати паспорт та свідоцтво про смерть вкладника.
Особи, які отримали виплату на поховання і не мають власного вкладу, можуть на своє ім’я переоформити успадкований компенсаційний вклад та з 1 вересня зареєструватися в «Реєстрі вкладників заощаджень громадян», очікуючи наступних рішень Кабінету Міністрів про подальші компенсаційні виплати.
Нині реєстрація вкладників тимчасово призупинена, оскільки працівники Ощадбанку проводять актуалізацію вкладників, зареєстрованих із 2008 року – по 1 січня 2012-о.
Андрій Грудницький
Переглядів: 516 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук