"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Серпень » 18 » Громада невелика, а відрядила воювати найбільше
17:50
Громада невелика, а відрядила воювати найбільше

    В Андріївській сільраді висить український прапор з найкращими побажаннями жителям села від солдатів. Стяг привіз із зони АТО Володимир Олексієнко. Державний символ нагадує про те, що наші воїни відважно захищають Батьківщину, мир і спокій у державі. $IMAGE1$ 

  Сьогодні  десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на сході, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України.  Майже у кожному населеному пункті є свої герої. Лише на Ічнянщині, станом на 12 липня,  зареєстровані184 учасника бойових дій у зоні АТО, повідомили в  районному військовому комісаріаті. Але це тільки ті військовослужбовці, які мають посвідчення.

    За два роки неоголошеної війни з Андріївської громади, де проживає 515 жителів, пішли на фронт дванадцять воїнів.

   Одним із перших мобілізували  Петра Сільченка. Сергій Онищенко $IMAGE1$ сам пішов до військкомату і попросився на фронт добровольцем. Володимир Олексієнко та Веніамін Посконов  після служби у зоні АТО пішли на контрактну службу. Захищали нашу країну й  Вадим Бойко, Олег Підгайний,  два Михайла – Ніколаєнко та Настич, Валерій Герасименко, Юрій Бондаренко, Олександр Онищенко. Володимир Гірич нині воює під Луганськом.

 

Світлана Цюпка

Переглядів: 444 | Додав: gam-ua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук