"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Вересень » 28 » Грамоти – за мужність, подяки – за сумлінну працю
10:54
Грамоти – за мужність, подяки – за сумлінну працю

17 вересня у приміщенні пожежної частини відбулися урочистості з нагоди Дня рятівника. Зібралися ті, хто своїм фахом обрав благородну справу – оберігати людське життя, національні надбання від вогняної стихії та інших надзвичайних ситуацій.
Співробітників служби порятунку вітали голови райдержадміністрації Григорій Герасименко та районної ради Олександр Сліпець. Вони висловили подяку за сумлінну працю, мужність та героїзм під час несення нелегкої служби.
Кращим працівникам пожежних підрозділів Ічнянщини оголошено подяки від управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області, 3-го державно-пожежно-рятувального загону м. Прилуки.
За вагомий внесок у справу захисту населення від надзвичайних ситуацій та з нагоди професійного свята, подякою РДА відзначено колектив 12-го державного пожежно-рятувального посту м. Ічня, а подякою Чернігівської ОДА – командира відділення Анатолія Бульбу.
Прозвучали слова вдячності й на адресу студентів Бобровицького коледжу економіки та менеджменту Максима Швеця та Ігоря Крекотня. За проявлену мужність, самовіддачу та рішучість, виявлені під час порятунку людини на воді їх нагородили почесними грамотами РДА. Грамоти вручив голова РДА Григорій Герасименко, квіти своїм рятівникам подарувала Валерія Сіренко та її однокласниці: Катерина Марченко і Вікторія Кирій. Нагадаємо, що надзвичайна подія, яка могла призвести до нещасного випадку сталася 7 липня на міському ставу. На водоймі ледь не потонули десятирічні подружки-однокласниці Вікторія Кирій та Валерія Сіренко. Вікторію врятували відпочиваючі на березі люди, а Валерію хлопці діставали вже з дна водойми.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Фото автора
Переглядів: 604 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук