"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Липень » 4 » Грали у футбол, волейбол та міні-футбол
09:02
Грали у футбол, волейбол та міні-футбол
26 червня відбувся третій тур 51 чемпіонату району з футболу. Центральна зустріч відбулася на стадіоні села Гужівки.
На полі зустрілися команди «Агротрейдер» (Гужівка) та «Динамо-Ічня», які зіграли з рахунком 2:5 на користь динамівців. Матч обслуговував суддя прем’єр ліги України Анатолій Дудчик. Інші зустрічі пройшли в селах Рожнівка, Дорогинка, Гмирянка, де команди зіграли із наступним рахунком: «Рожнівка-Агро» – «Інтер» ( Заудайка) – 1:1, ФК «Дорогинка» – «Росток-Зірка» ( Дружба) – 2:3, «Промінь» (Гмирянка) – «Нива» (Іваниця) – 0:9. На даному етапі лідерами за кількістю набраних очок є команди «Росток-Зірка» та «Динамо-Ічня».
*****
27 червня відбулися змагання із паркового волейболу в якому взяли участь п’ять команд із Тростянця, Парафіївки, Дружби та дві з Ічні. За результатами зустрічі переможцем стала «Команда ічнянських козаків», до складу якої входили В’ячеслав Савченко з Дружби, Наталія Савченко з Сезьок, Руслана Цинковська з Парафіївки та Євген Зініч з Ічні.
****
28 червня, вперше з нагоди Дня Конституції України, на міському стадіоні відбувся районний турнір з міні-футболу. Участь у змаганнях заявили команди «Козаки» ( Ічня), «Гужівка», «Об’єднана команда освітян та держслужбовців», «Завод сухого молока та масла» та «Ветеран» (Ічня). За результатом колових ігор переможцями стали «Козаки». Учасників нагороджено пам’ятними грамотами та медалями. Ігри пройшли за фінансової підтримки районної федерації з футболу.
Переглядів: 572 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук