"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2013 » Грудень » 12 » Грабіж
17:02
Грабіж
«Поділив» братові гроші по-братськи – всі собі
8 грудня в районі сталася досить прикра і з точки зору моралі, і Кримінального кодексу подія. На польовій дорозі між Іваницею і Ковтунівкою (Прилуцький район) брат пограбував брата.
Потерпілий Ф. 1968 року народження, який мешкає у Ковтунівці, зустрівся з рідним по матері братом Т. 1986 року народження, котрий, не церемонячись, відкрито заволодів його коштами в сумі 4400 грн. За словами Іваницького сільського голови Василя Гондурака, раніше хлопці жили в Ковтунівці разом, частенько заглядали у чарку. Потім молодший знайшов свою другу половинку і перебрався до Іваниці. Саме туди він і попрямував зі «здобиччю». У селі він відразу звернувся до свого знайомого, який має авто, щоб той відвіз його до Прилук – гроші хотів витратити з розмахом.
Стариший брат – менш проворний: після інсульту має слабке здоров’я і не має мобільного. Тож, діставшись до Іваниці, звернувся зі своїм горем до сусіда, а вже той повідомив про пригоду місцевого дільничного. В результаті швидких слідчих дій старший лейтенант міліції Олександр Панченко з’ясував, що грабіжник уже вирушив до Прилук, а тому повідомив Прилуцькій ДАІ марку та номер розшукуваного автомобіля. Оперативно спрацювали й прилуцькі колеги-міліціянти, які затримали грабіжника-невдаху ще на в’їзді до міста.
Тож братові чотири тисячі можуть вилізти йому боком чотирма роками позбавлення волі: відкрито кримінальне провадження за ст. 286 ККУ – грабіж.
Поліна Тесс
Переглядів: 578 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук