"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Лютий » 15 » Говорили про корупцію, газ та очисні
10:40
Говорили про корупцію, газ та очисні

У січні 2014 року ічнянці почали збиратися на підтримку столичного Майдану. Тоді апогеєм місцевого зібрання стало знесення пам’ятника Леніну та написання під тиском народу заяв на звільнення керівництва району. Минуло два роки – і 7 січня у місті знову зібралося народне віче, яке відбулося у рамках Всеукраїнської акції «Майдан: два роки потому».
Вів захід керівник громадської організації «Народна рада Ічнянщини» Віталій Чешко. Згадавши історію революційних подій державного та районного рівня, він зачепив проблеми сьогодення. Зокрема, щодо реформування судової влади. З цього приводу Віталій Чешко заявив, що у громадських активістів, мовляв, є декілька фактів прийняття неправомірних рішень суддею Михайлом Овчариком (до речі, у районному суді представника Феміди немає з таким ім’ям). Також Віталій Миколайович звернувся до громадян із проханням повідомляти про корупцію і спільно з нею боротись.
Помічник-консультант народного депутата Олега Купрієнка Валентина Колос закликала волонтерів не брати допомогу від людей, які зберігають гроші у «Сбербанку Росії» та підтримують обслуговування у банкоматах агресора.
Найжвавіше обговорювали введення платежу за транспортування газу. Керівник ГО «Активіст Ічнянщини» Ігор Денисенко закликав протестувати проти нововведення. Тож на черговому віче має розпочатися збір підписів ічнянців під відповідною петицією.
Перед громадою виступив і в. о. голови райдержадміністрації Олександр Бондар. Він розповів, що отримав листа від директора місцевого молочноконсервного комбінату із проханням надати дозвіл на виготовлення технічної документації з будівництва власних очисних споруд на місці колишнього цегляного заводу, що за райавтодором. Олександр Іванович заявив, що вони не потрібні у центрі міста, адже розпочато реконструкцію очисних водоканалу. Також просив підтримати його позицію.
Андрій Грудницький
Фото автора
Переглядів: 418 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук