"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2011 » Грудень » 9 » Готуємось до Нового року
11:53
Готуємось до Нового року
2012 – рік чорного водяного Дракона
Це тварина в Китаї є священною, більше того, Дракон – володар величезної сили та розуму. Він володіє почуттям власної гідності, яка в поєднанні з усвідомленою силою дає нам благородного, простосердого, щирого та мудрого покровителя. Стихія води, яка супроводжує Дракона 2012 року, робить його м'якшим, податливішим, чутливим.Загальний гороскоп на 2012 рік
2012 рік обіцяє бути насиченим подіями, причому, можливо, і драматичними. Потрібно відзначити, що Дракон «перевірятиме» представників усіх знаків східного циклу на працездатність, креативність і витривалість. Той, хто візьме потрібний темп у перші місяці року, може розраховувати на успіх і перспективу. Іншим доведеться задовольнятися рутиною, застоєм у справах і топтанням на місці. Але в цей час слід остерігатися інтриг і заздрості з боку колег та знайомих.
Наприкінці року необхідно підвести підсумки і не починати нових глобальних проектів, які змушені «перекочовувати» в наступний рік, оскільки в ньому Дракон вже втратить свою силу.

Вбираємося для Дракона
Колірних варіантів для зустрічі Нового року може бути кілька. І це чудово, оскільки дає можливість кожному проявити себе і показати новому покровителеві, на що саме він розраховує, і вибрати самостійно, в чому зустрічати Новий рік 2012.

Перш за все, для зустрічі Нового року 2012, гарні "водні" кольори - чорний, а також синя гама. Далі, не забуваємо, що природний драконівський колір з китайської ідеології - зелений. Крім того, творчий Дракон любить все блискуче і яскраве - виблискуючі і переливаючись при освітленні. Але в суті, допустимі різнопланові сполучення - строкаті, навіть, можливо, кричущі, адже Дракон любить видовища, свята. До того ж, це нині в моді.
Щоб вирішити для себе, у чому зустрічати Новий рік 2012 і яким саме кольорам віддати перевагу в новорічну ніч, визначтеся з пріоритетами. Так, якщо ви хочете влади і впливу, виберіть зелений, але доповніть його помаранчевими аксесуарами. При прагненні знайти свою другу половинку, віддайте перевагу фіолетовому, зеленому і червоному. Бажаючи досягти успіху в роботі, пов'язаної з творчістю, одягніться в помаранчевий, жовтий, чорний. Прагнете до грошей - нехай на вас буде чорне із золотим. Тим же, хто бажав би досягти внутрішньої гармонії, підійдуть синій, зелений, блакитний.
Переглядів: 640 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук