"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Листопад » 9 » Гордість Ічнянщини
10:03
Гордість Ічнянщини
Спортивні досягнення Оксани,а гордість Тростянця

Багата тростянецька земля юними даруваннями. Вони збагачують свій рідний край, реалізуючись у мистецтві і спорті, мріють про вершин пізнання і долають шлях до них. Високі досягнення в спорті має Оксана Мельник – випускниця Тростянецької ЗОШ І-ІII ст., вихованка Ічнянської ДЮСШ «Колос», а нині студентка ІІІ курсу Ніжинського агротехнічного інституту.
Під час навчання у школі Оксана, гідно представляючи навчальний заклад на спортивних змаганнях, займала перші місця на районній спартакіаді серед школярів з волейболу, в бігу на 100 і на 400 метрів. Ставши студенткою, не залишила занять спортом. Більшого азарту і бажання додали дівчині виступи на відповідальних змаганнях. Вона здобувала абсолютні перемоги в змаганнях на першість інституту з кросу (2010 р.), у бігу на 1000 м – на першість м. Ніжин (2011 р.), у бігу на 3000 та на 1500 метрів (2011 р.) – в обласних змаганнях. А також в обласних змаганнях з легкої атлетики серед ДЮСШ «Колос» під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?», присвячених 20-й річниці незалежності України, у фінальних обласних змаганнях, присвячених 30-м літнім олімпійським іграм у Лондоні «Рух спорту та здоровий спосіб життя» (2012 р.).
А ще Оксана – призер змагань на першість України у бігу на 600 метрів (2010 р.), в пробігу Російсько-Української дружби (2011 р.). За перемогу на «Бахмацькому святі бігу» (2012 р.) спортсменка отримала медаль «Від щасливого народного депутата Олега Ляшка».
До Дня фізичної культури 2012 року Оксана Мельник нагороджена «Почесною відзнакою» Ніжинської РДА та районної ради за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту в Ніжинському районі.
Сподіваємося, що дівчина й надалі захоплюватиметься світом швидкості, вдало виступатиме на змаганнях, впевнено підкорюватиме вершини у спорті та досягатиме нових рекордів. І нехай своїми перемогами молода спортсменка прославляє не тільки рідне село, а й нашу Ічнянщину.
Павло Кривов’яз, директор Тростянецької ЗОШ І-ІІІ ступенів
Переглядів: 460 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук