"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Березень » 3 » Гімназисти відзначили 20-річчя альма-матер
15:47
Гімназисти відзначили 20-річчя альма-матер

Я лину до тебе крізь проблеми, перемоги, перші зітхання й помилки. Ти навчила мене триматися на хвилі, впевнено йти до мети і вміло давати відсіч. Альма-матер мого душевного спокою, вітаю тебе з появою на світ.
Тремтячими руками відчиняю двері, що проклали дорогу до країни Знань. Змінилась? Так. Постаріла? Аніскілечки. Два крила – дитинство й мудрість – вічно триматимуть тебе на п'єдесталі.

20 років – юний вік, коли попереду стільки звершень, що голова йде обертом, а позаду – багаторічний досвід старших поколінь. Схиляю голову перед людьми, котрі свято бережуть той молодильний камінь. Як тільки повертаєшся на гімназійне подвір'я, відчуваєш неймовірний прилив енергії і бажання знову поганяти у м'яча з "пацанами". Багато подій відбувається в житті, але завжди свято бережеш у пам'яті момент, коли за руку мама й тато привели вперше до класної кімнати.
Як би не змінювалась архітектура й не еволюціонувало технічне наповнення гімназії, образ "рідного гнізда" лишається незмінним.
Знайомими коридорами знову ходили почесні гості й випускники, мали нагоду поспілкуватися зі своїми наставниками й згадати дитячі роки. Крізь роки звучать слова вдячності педагогам Ічнянської гімназії ім. Васильченка від почесних гостей і видатних випускників.
Як привели свою малечу на перший дзвоник й віддали в турботливі руки вчителів згадують Григорій Герасименко і Віктор Кияновський.
Троє директорів – Василь Іваньков, Микола Крамаренко та Людмила Троян – несли на своїх плечах протягом 20 років відповідальність за три колективи: учнівський, педагогічний і батьківський. Кожен з них став невід'ємною частинкою історії розвитку й становлення гімназії.
На сцені вражали талантами юні гімназисти: танцювали, співали, читали вірші й доводили, що вони гідна зміна й щасливе майбутнє незалежної країни.
З щемом у серці згадую 25 лютого цього року, коли кращі з кращих зібралися у затишній актовій залі, щоб привітати альма-матер з днем народження.

Олександра Грищенко,
випускниця гімназії 2016 року,
студентка КНУ ім. Тараса Шевченка
Переглядів: 485 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук