"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Березень » 10 » Газову гранату – у вікно депутату
12:41
Газову гранату – у вікно депутату
2 березня до Ічнянського РВ УМВС надійшла заява від мешканця Грабова Володимира Куриленка про замах на його життя, який скоїли невідомі особи.

За словами постраждалого, до речі, депутата Будянської сільської ради, це сталося в ніч з першого на друге березня, приблизно о пів на першу годину. Невідомі особи вибили у вікні його будинку двійну шибку і кинули у приміщення газову гранату.
– Коли я вимкнув телевізор, то почув, як б’ється скло, – розповідає Володимир Куриленко. – Увімкнув світло, побачив спалах і відчув, що давить сльозогінний газ. Я вибіг в іншу кімнату, потім на вулицю і викликав міліцію. Через 45 хвилин прибули співробітники міліції, які склали протокол та забрали залишки гранати. До цього ніколи на мене ніяких замахів не було. Але те, що сталося, на мою думку, пов’язане з відеороликом про вбитих лосів на території Нацпарку, який я виклав в Інтернет у січні цього року. Мабуть, комусь це не сподобалося і таким чином хочуть мене залякати……..
За словами прокурора Ічнянського району Руслана Лущая, наразі за даним фактом триває досудове розслідування. Відомості про кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 296 (……) Кримінального Кодексу України, 2 березня 2015 року внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань.

Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Переглядів: 439 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук