"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Січень » 13 » Футбольний турнір: спорт плюс патріотизм
15:30
Футбольний турнір: спорт плюс патріотизм

У спортивній залі в/ч А1479 відбувся футбольний турнір серед учасників антитерористичної операції та військовослужбовців. Змагалися шість команд: дві з Ічні – «Арей», «Ветерани», чотири з військової частини – «Арсенал», «Вогнеборець», «Строковики» і збірна команда учасників АТО.
У кожній команді по одному учаснику були школярі. Цього вимагали умови змагання, щоб молодь, спілкуючись з атовцями, підвищувала свій патріотичний дух.
Кожна команда зіграла по п’ять ігор. За різницею забитих та пропущених м’ячів володарем не перехідного кубка стала ічнянська команда «Арей». Друге та третє місця вибороли «Арсенал» і «Вогнеборець».
Призери були нагороджені грамотами ГО «Спілка учасників бойових дій АТО Ічнянського району» та організатора заходу – федерації футболу в Ічнянському районі. За словами її очільника Євгена Зінича, юні гравці з задоволенням взяли участь у турнірі, а після його завершення захоплено слухали розповіді про військові будні. Захід відбувся за підтримки Ічнянського козацького полку.
Світлана Цюпка
Фото Максима Супруна
Переглядів: 441 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук