"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Січень » 24 » Формується новий склад громадської ради при райдержадміністрації
14:52
Формується новий склад громадської ради при райдержадміністрації
Розпорядженням голови РДА від 5 січня 2015 року №2 припинено повноваження членів громадської ради при райдержадміністрації попереднього складу. Установчі збори з формування нового складу громадської ради відбудуться 20 лютого, о 14 годині, в залі засідань РДА.
Громадська рада при райдержадміністрації – це постійно діючий колегіальний виборний консультативно-дорадчий орган, який утворюється для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодження їх ефективної взаємодії з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.
До її складу обирається по одному представнику громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об'єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств та установ.
Документи приймаються ініціативною групою щодня з 8.00 до 17.00 (крім вихідних та святкових днів) до 10 лютого 2015 року включно за адресою: м. Ічня, пл. Т. Шевченка, 1, каб. №14, телефон для довідок: 2-18-66 (відповідальний Вадим Бугай).
Переглядів: 384 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук