"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Грудень » 25 » Флеш-карти – від Чудотворця
15:41
Флеш-карти – від Чудотворця
[c]
[/c]
Увесь рік діти й дорослі з нетерпінням чекають на прихід Святого Миколая – захисника дітей, покровителя тих, хто робить добрі справи. Дорослі і , особливо, діти упродовж року дбають про те, якими справами завоювати прихильність Святого.
Школярі Гужівської школи підготували Миколаю звіт про свої успіхи в навчанні. Під час ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад учні вибороли ІІІ командне місце серед 20 шкіл району. Шість І місць посіли такі учні школи: Пішта Андрій, Пішта Павло, Івченко Олександр, Шинкар Ірина, Товстенко Руслан – з історії, астрономії, географії, біології, фізики; ще шість ІІ місць, п’ять ІІІ та IV – такий результат участі у районних змаганнях .
Директор школи Івченко Тетяна Володимирівна привітала переможців на урочистому загальношкільному зібранні Почесними грамотами та побажала учням гідно представити районну команду на обласному етапі олімпіад. Заступник директора школи з навчально-виховної роботи Ляшко Валентина Миколаївна доєдналася зі словами подяки вчителям, які добросовісно працюють на благо учня, своєї Батьківщини, діляться власним досвідом, не шкодуючи ні сил, ні часу. Висловила вдячність Валентина Миколаївна й батькам за їхнє виховання, співучасть у навчанні дітей, за небайдужість до загальної справи.
Олімпійці отримали від Святого Миколая винагороду – флеш-карти - і обіцяли порадувати не гіршими досягненнями наступного року.
Миколай любить усіх - і діток, і дорослих, тому обдарував учнів, учителів, працівників школи солодощами. Подарунки отримали під час урочистої лінійки, яка відбулася напередодні великого свята, 18 грудня.
Хто ж виконував роль Святого Миколая? Розкриємо таємницю : Микола Іванович Буренко, депутат районної ради від Аграрної партії. І це тільки невеличка частина добрих справ Аграрної партії та депутата в селі та районі.
Добрі люди роблять гарні справи, отож нехай саме такими рясніє наша земля!
Валентина Ляшко,
заступник директора школи з навчально-виховної роботи
Переглядів: 548 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук