"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Червень » 5 » Фінальний акорд для випускників Ічнянщини
12:16
Фінальний акорд для випускників Ічнянщини

Свято для п’ятдесятьох випускників загальноосвітніх шкіл міста відбулося 30 травня. Незважаючи на примхливість погоди, у барвистості квітів, щирих усмішок, неповторної радості та бентежному хвилюванні лунала мелодія врочистого дня – випускного-2015.
Ведучі свята Ірина Пелешук та Ігор Швець відкрили урочистості й запросили всіх присутніх провести в дорогу одинадцятикласників – у непростий час, коли на душі в усіх українців неспокійно, коли в усіх єдине бажання – щоб був мир на землі.
На святі по-особливому гордо звучали імена шести успішних випускників за високі досягнення у навчанні. Вікторія Білик і Богдана Фесенко – з гімназії, Олександра Микитуха і Валерія Заєць – з школи №4 свої успіхи відзначили золотими медалями, а Дмитро Кирій і Андрій Шадура – з гімназії – за свої знання отримали «срібло».
Винуватців свята привітали почесні гості, а медалістів – ще й квітами та подарунками. Заслужені нагроди відмінникам їм вручили голови Ічнянської РДА Григорій Герасименко та районної ради Олександр Сліпець. Щирими словами підтримали секретар міської ради Віра Кривенко та начальник відділу освіти Світлана Нагорна. Славній когорті медалістів – синам і дочкам Ічні передала слова вітання та цінні подарунки представник народного депутата Валерія Давиденка Зоя Присяжнюк, а також відзначила їх почесними грамотами.
До речі, цього дня Більмачівська школа теж вітала своїх медалістів Ліну Овсійко та Аню Кураш, які закінчили загальноосвітній заклад із золотою та срібною нагородами відповідно.
… Свято наповнювалося хвилинами щастя й радості, митями смутку та трепетного щему, благословенням батьків Тетяни та Василя Карапишів, словами подяки першим учителям та класним мамам. Безліч щирих привітань і побажань лунало випускникам.
І все це влучно поєднувалося з пісенним дзвінкоголоссям Вероніки Ващенко, Дарини Забіли, Богдана Талалая, Марини Левадньої, Катерини Сердюк, Ірини Кириченко, веселими, запальними таночками хореографічної студії «Феєрія-денс» та виступами інших талановитих виконавців. А ще сміливістю персонажа Котигорошка, який з’явився на сцені і його побажанням бути щирими патріотами своєї неньки-України. І, звичайно, бентежним, незабутнім прощальним королем танців – вальсом. Усім, хто завітав на свято, ще довго пам’ятатиметься він у виконанні юних леді з гімназії та їхніх татусів. Під ніжну крилату музику кружляли зі своїми батьками вже дорослі доньки.
Родина Левадніх подарувала випускникам і глядачам пісню з побажаннями миру нашій державі та кожному з нас. «Слава Україні!» – Лунало зі сцени. «Героям слава!» – В унісон звучала відповідь українських синів та дочок, за яких завжди радітиме країна.

Світлана Цюпка
Фото Андрія Грудницького та Миколи Смілика
Переглядів: 662 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук