"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Грудень » 19 » Правопорядок
15:30
Правопорядок
Патрульні групи – за європейським зразком

У працівників міліції мужня та почесна професія. Адже саме на них покладено відповідальний обов’язок оберігати мир і спокій співвітчизників, їхнє життя, здоров’я та майно, захищати інтереси держави і суспільства в цілому.
Заступник начальника – начальник міліції громадської безпеки Ічнянського РВ УМВС Костянтин Борисенко напередодні свята розповів про те, як правоохоронці справляються зі своїми обов’язками.
– Останнім часом у районі знизився рівень злочинності. Цього досягнуто головним чином завдяки проведенню правоохоронцями профілактичних заходів і відпрацювань на території сільських та селищної рад.
Невдовзі у приміщенні гуртожитку Ічнянського професійного аграрного ліцею буде відкрито опорний пункт міських дільничних інспекторів. Це дозволить оперативніше реагувати на злочини у центрі міста і проводити більше профілактичних робіт із учнями ліцею.
Нині близько 90% районних центрів області мають камери відеоспостереження. Ми теж працюємо над питанням встановлення в місті таких камер. Але, незважаючи на їх відсутність, молодий колектив правоохоронців працює ефективно. Наприклад, нещодавнє вбивство у селі Луговому оперативники розкрили протягом чотирьох годин. Також затримали злочинне угруповання, яке займалося збутом наркотиків на території нашого та інших районів області. Ліквідували наркопритони.
У нагляді за правопорядком значно полегшило роботу створення мобільної групи швидкого реагування, яка почала функціонувати восени минулого року. Вона патрулює місто в нічний час, стежить за дотриманням водіями правил дорожнього руху, проводить затримання правопорушників. Такі патрульні групи організовано за європейським зразком і вони діють поки що на території нашої області.
Андрій Грудницький
Переглядів: 488 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук