"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Червень » 24 » Еміграція за кордон. Бути чи не бути?
13:51
Еміграція за кордон. Бути чи не бути?
Останнім часом на форумах та у соцмережах тільки й розмов про те, як і, головне, куди виїхати з України на заробітки чи на постійне місце проживання. Хто жартома обговорює цю можливість, а хто серйозно подумує шукати кращого життя за кордоном. Отож ми вирішили поцікавитися у молоді району, що вони думають з приводу еміграції з країни і чи покинули б вони Батьківщину заради кращого життя.

Я поїхав би як навчатися, так і на постійне проживання в розвинені країни! Там, де висока економіка, де нормальна заробітна плата, де хороші умови життя та соціальні пакети для іноземців! У країни, де нема кризи, безпорядку і свавілля... Я вважаю, якщо є можливість виїхати, то потрібно нею скористатися! (Микола Коротя, м. Ічня)

Більш за все, я не поїхала б за кордон на ПМЖ (постійне місце проживання). Можливо так думаю тільки тому, що на даний момент маю роботу, яка мені подобається, але в найближчий час планую за кордон тільки на відпочинок. (Тетяна Кравченко, с. Іваниця)

Я хотів би пожити деінде. Адже спробувати щось нове завжди цікаво. Тим паче наша країна повільно розвивається, тут немає перспективи, а за кордоном є можливість досягнути певних успіхів. (Владислав Ільченко, с. Ольшана)

Поїхав би працювати кудись за кордон, так як економіка в Україні дуже слабка і не перспективна. Але обов'язково періодично повертався б, адже неможливо просто взяти і забути про свою Батьківщину. (Артем Зарицький, м. Ічня)

Ні, я б не поїхала. Як кажуть, "краще там, де нас нема". В кожній країні свої "заморочки" і проблеми. Та і взагалі, я така людина, яка не любить переміни. Тому, ні. (Руслана Лях, с. Іваниця)

Так, я б із задоволенням поїхав з України за кордон працювати чи навчатись, але не назавжди. Я б побув там кілька років, але назавжди покинути Батьківщину не зміг.(Андрій Фабриченко, с. Купина)

Думаю, що поїхати на роботу, навчатися могла б, звичайно. А от їхати на пмж - це питання складніше. На даний момент мене все влаштовує і в Україні, а невідомість, яка чекає за кордоном, навпаки, лякає. (Леся Клименко, с. Ковтунівка)

Я поїхав би працювати в Європу, адже там є перспектива розвитку, добре оплачується робота, та хороший рівень життя, за можливості можна було б залишитися жити. (Олександр, с. Рожнівка)

Маргарита ЗОЦЬ
Переглядів: 455 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук