"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Серпень » 23 » Електронна черга краща за живу. Перевірено
13:40
Електронна черга краща за живу. Перевірено
Для зручності клієнтів Державна міграційна служба ввела новий сервіс – електронну чергу. Що ця послуга доступна, переконався особисто в Ічнянському відділенні ДМС, коли нещодавно оформив закордонний паспорт.
Записався на сайті Державної міграційної служби https://dmsu.gov.ua/services/online.html. Сервіс дає чудову можливість самому обрати зручну дату і час відвідин. Обрав десяту годину 12 серпня. Визначеного дня прийшов до Ічнянського відділення. У живій черзі стояли чоловік вісім. Я повідомив, що прийшов за записом і маю право зайти без черги. Це засмутило відвідувачів. Особливо двох жіночок із Більмачівки. Виявляється, вони чекають із 7-ї ранку, а потрапити у кабінет і досі не можуть, хоча й перші у живій черзі. Адже рухалася лише електронна черга. До того ж у відділенні зараз працює лише один фахівець, який не встигає усіх прийняти.
Для оформлення закордонного паспорта при собі мав паспорт громадянина України, ідентифікаційний код і квитанцію про оплату послуги. Процедура зайняла не більше 15 хвилин. Загалом на оформлення документів одній людині витрачається від 15 до 30 хвилин.
До речі, у «вікні» між прийомами електронної черги спеціаліст таки встигла прийняти і жительок Більмачівки.
Як з’ясувалося, ще багато людей не знають про сучасний сервіс міграційної служби і витрачають дорогоцінний час у марному очікуванні. А якби скористалися ним, не було б ґвалту у відділенні і зіпсованих нервів. Перевірити стан виготовлення документів можна теж на сайті міграційної служби за відповідним посиланням.
Тож рекомендую усім електронну чергу. За вище вказаним посиланням також реєструються на отримання паспорта громадянина України.
Андрій Грудницький
Переглядів: 482 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук