"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Листопад » 25 » Дванадцять років позбавлення волі – за вбивство
15:11
Дванадцять років позбавлення волі – за вбивство
У травні цього року мешканців Ічні вжахнула звістка про звіряче вбивство місцевої жительки, пенсіонерки приймаком її онуки. Нещодавно відбувся суд у цій справі.
Як з’ясувалося у ході слідства, бвинувачений киянин, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за місцем проживання пенсіонерки (1926 р.н.), умисно наніс їй численні удари по різним частинах тіла, спричинивши тілесні ушкодження, від яких вона померла на місці події.
Щоб приховувати сліди злочину, зловмисник спалив труп потерпілої , а рештки кісток подрібнив та розкидав на присадибній ділянці.
Своєї вини зловмисник не визнав,, але прокурор надав колегії суддів беззаперечні, обґрунтовані та послідовні докази, що підтвердили висунуте обвинувачення в повному обсязі.
Ухвалюючи рішення суд врахував наданий прокурором комплекс доказів, які визнав достатніми та погодився із принциповою позицією щодо призначення міри покарання наближеної до максимальної.
За умисне вбивство, нанесення легких тілесних ушкоджень, придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів вироком суду обвинуваченого засуджено до 12 років позбавлення волі.
Підготувала Ярослава Середа
Переглядів: 397 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук