"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Травень » 15 » Два авто – на АТО
14:03
Два авто – на АТО

Зранку 13 травня два УАЗи вирушили на схід країни. Їх повели бійці, які після відпустки повертаються в зону АТО. Один із автомобілів, наданий Бакаївським КП «Світоч» за рішенням сільської громади, відремонтували в Ічнянському аграрному ліцеї і вдосконалили силами воїнів-інтернаціоналістів ГОСІВА.
За кермо сів ічнянець Григорій Іванов, боєць 41-го батальйону. Інший автомобіль уже перевірений на ділі. Демобілізовані хлопці приїхали додому і передали УАЗ Артуру Фрунзі з Парафіївки. З водіями поїхали на службу бойові побратими Григорій Семко з Бобровиці, ічнянці Ігор Кирій і Сергій Мостовий. Вони повезли в зону АТО картоплю, сухі борщі, консервацію і сало.
Для ремонту обох автомобілів, на запчастини і фарбу, депутат обласної ради Віктор Кияновський виділив 10 тис. грн., а також забезпечив заправку пальним.
Чотири дні тому волонтери відправили у 13-ий батальйон автомобіль «Ниву», який заправив депутат районної ради Олександр Сенчик-старший. За кермом – ічнянець Михайло Ніколаєнко, котрий повертається на схід після відпустки. Для ремонту УАЗа повезли мотор, придбаний за кошти Віктора Кияновського. На цьому транспорті доставляють снаряди і продукти.
Ніна Кошмар, голова БО «Тиловий фронт Ічнянщини»
Фото Наталії Черненко

Григорій Іванов та Артур Фрунза біля своїх бойових «коней». Їх проводжає юний патріот.
Переглядів: 454 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук