"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Червень » 19 » Друга збірка юної поетеси
10:51
Друга збірка юної поетеси

Наприкінці навчального року в Ічнянській ЗОШ І-ІІІ ст № 4 відбулася презентація книги Діани Швидченко «Мого дитинства світ». Саме в стінах школи сталася знаменна для юної поетеси подія; тут чотири роки навчається Діана – дівчинка добре співає, відмінниця навчання.
В актовому залі школи зібралися однокласники Діани, учителі та гості. До присутніх з вітальним словом звернулася юна авторка. Дівчинка наголосила на тому, що народженням своєї книги завдячує голові правління ПАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла» Віктору Кияновському. Діана прочитала вірші, які присвятила йому та
своїй учительці Оксані Писаній.
У ході презентації з вуст авторки звучали поетичні рядки про родину, школу, шкільних друзів, Ічнянщину, Україну.
В. Кияновський відмітив, що вірші Діани пронизані любов'ю до України, малої Батьківщини; 10-річна дівчинка самотужки піднімається нелегкими сходинками до творчих висот, є гордістю своєї родини й школи. У подарунок Діана отримала букет жовтих троянд, які є символом сонця й достатку.
Оксана Павлівна нагадала присутнім, що ця книга – уже друга у творчому доробку юної поетеси, обидві збірки – цікаві як для ровесників Діани, так і для широкого кола читачів. Нова книга – яскрава, колоритна; над нею дівчинка працювала чотири роки.
Привітав дівчинку і її наставник – дідусь Микола Миколайович, у минулому – учитель школи № 4. Діана подарувала однокласникам, учителям та гостям свята примірники своєї книги.

Ярослава Дорошенко, учитель ЗОШ № 4
Переглядів: 432 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук