"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2013 » Грудень » 12 » Дозвілля
16:44
Дозвілля
КВК – новий старт?
Нещодавно міське життя доволі несподівано оживилося подією, яка востаннє була тут років із десять тому. З ініціативи працівників РБК відбулася гра «Клуб веселих та кмітливих» за участю школярів міських шкіл.
У свій час КВК набрав районного розмаху, в ньому брали участь не лише школярі, а й учителі, турніри тривали протягом року. У районному будинку культури на КВК були справжні аншлаги, вболівальники та прихильники заполоняли навіть проходи між рядами. Фінальну гру та районний кубок тоді виграла збірна команда Ічнянської ЗОШ №4, і з того часу КВК на районній сцені більше не було.
Відроджена через десятиліття гра, хоча й скромніша за масштабом, все ж зібрала чимало глядачів. Змагалися між собою команди інтелектуалів міських шкіл №1, №3 та №4. Головною темою жартів була пропаганда здорового способу життя та його популяризація серед однолітків. У кожному з конкурсів учасники КВК демонстрували креативність, почуття гумору та свої таланти – співали, танцювали, грали в репризах. За підсумками всіх конкурсів журі винесло свій вердикт: переможцем гри «Клуб веселих і кмітливих» стала команда ЗОШ №4. Та у виграші залишилися всі її учасники, які отримали чимало позитивних емоцій. Кожній з трьох шкіл представники народного депутата України Олега Ляшка подарували по музичному центру, а команда переможців отримала в подарунок ще й мікрофони.
Андрій Грудницький
Переглядів: 465 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук