"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Квітень » 3 » Дорослі та діти можуть безкоштовно підлікуватися у санаторіях
08:23
Дорослі та діти можуть безкоштовно підлікуватися у санаторіях
За рахунок коштів фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності громадяни можуть отримати путівки на відновлювальне лікування в санаторно-курортних закладах. Таке лікування є продовженням стаціонарного лікування по захворюваннях та травмах, не пов’язаних з нещасним випадком на виробництві.
Основним критерієм для відбору хворих на реабілітаційне лікування є наявність медичних показань за одним із профілів: 1. Після гострого інфаркту міокарда, пролікованої нестабільної стенокардії, операцій на серці та магістральних судинах. 2. Після операцій ортопедичних, травматологічних, при дефектах та пороках розвитку хребта, пластиці суглобів, ендопротезуванні і реендопротезуванні, реплантації кінцівок. 3. Порушення обміну речовин та захворюваннями ендокринної системи. 4. Після перенесених ефективних операціях на легенях, у тому числі з приводу гнійних процесів нетуберкульозного характеру. 5. Після оперативних втручань на органах травлення. 6. Після опіків. 7. Порушення перебігу вагітності. 8. Після гострих цереброваскулярних порушень. 9. Після хірургічного втручання на органах сечостатевої системи та після оперативного та інструментального видалення каменів з нирок і сечових шляхів, ударно-хвильової літотрипсії. 10.Медико-психологічна реабілітація учасників АТО.
Також оплачується реабілітація дітей працюючих осіб за профілями, зазначеними в пунктах 1 - 6.
Термін реабілітаційного лікування становить 24 дні. Передача виданої путівки іншій сторонній особі, поділ її на декількох осіб, зменшення терміну лікування – забороняється. Путівки для працюючих осіб є безкоштовними, крім того, за період відновлювального лікування в оздоровниці надається допомога з тимчасової непрацездатності за весь час перебування у санаторно-курортному закладі (з урахуванням часу на проїзд до закладу і у зворотному напрямку).
Для отримання детальної інформації звертатись до лікарів та завідувачів профільних відділень, а також Прилуцької міжрайонної виконавчої дирекції фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності за телефоном 2-19-37 (м.Ічня)
Прилуцька міжрайонна виконавча дирекція
Переглядів: 390 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук