"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Вересень » 26 » Допоможемо разом
11:01
Допоможемо разом
У громадську приймальну народного депутата України, лідера Радикальної партії Олега Ляшка звернулись кілька молодих людей, які виховувались з різних причин в інтернатах, а хвилює їх одне: чому цього року не працює обласна Програма забезпечення житлом дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.
Депутат обласної ради Олена Шинкаренко, з фракції Радикальної партії Олега Ляшка ,у березні звернулась до Чернігівської обласної ради, щоб прояснити ситуацію.Відповідь з Департаменту сім'ї, молоді та спорту Чернігівської ОДАотримала у квітні про те, що ця Програма закінчилась в 2015 році, а на найближчу сесію буде подана нова для затвердження на наступні роки.
Закінчується вересень.Програма забезпечення житлом дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, яка поширюється на намолодь віком до 23 років, на обласному рівні не прийнята. Десятки незахищених молодих людей залишаються без будь-якого житла. До кінця нинішнього року та в першій половині наступного, лише в нашому районі таких налічується вісім чоловік.
Ще одна болюча проблема випливає через відсутність житла – прописка. Закінчивши інтернат чи інший навчальний заклад, вони виписуються із гуртожитків і фактично залишаються на вулиці. Без прописки не всі роботодавці приймають на роботу.
Ічнянська місцева організація Радикальної партії Олега Ляшка звертається до всіх роботодавців району допомагати в працевлаштуванні сиріт та позбавлених піклування, у яких є проблеми із пропискою.
А наші радикали в обласній раді добиватимуться й далі прийняттяПрограми забезпечення житлом дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

Валентина Колос, помічник –консультант
народного депутата України Олега Купрієнка.
Переглядів: 398 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук