"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Липень » 1 » Допомога воїнам-контрактникам
14:09
Допомога воїнам-контрактникам
До благодійної організації «Тиловий фронт Ічнянщини» звернулися за допомогою шестеро воїнів-контрактників. Наші військові дислокуються в полі біля с. Сватово. Живуть у наскрізь дірявому наметі, який не захищає від дощу.
У воїнів зношений одяг та порване взуття. Готують на вогнищі, а коли днями йшли проливні дощі – їли сухий пайок. З продуктів у них були тільки крупи та тушонка: це пів баночки жиру, а решта – желатиноподібна маса.

Про постільну білизну годі й мріяти. Воду привозять, але пити можна тільки кип’ячену. Сира вода для вживання непридатна. Ось у таких умовах живуть та воюють наші захисники.
За лічені дні допомога була зібрана. Депутат обласної ради Віктор Кияновський, як завжди, надав транспорт та перерахував на рахунок «Тилового фронту» 10 тисяч гривень, 3 тисячі перерахувало ТОВ «Голдпак», 2 тисячі – ТОВ «Агробуд». Допомогу надали фермер Григорій Наталуха, підприємці – Сергій Шульга, Марія Хахуда, Микола Рябчун, Андрій Биховець. Закупили літній камуфляжний одяг, літні берці, футболки, шкарпетки, гумові чоботи, спальники, із продуктів харчування – свіжу капусту і огірки, консервацію, макаронні вироби, бутильовану воду, засоби гігієни і дрова (готують на вогнищі).
Людмила Бриця і Світлана Пашук виготовили салат з «капуста з червоним буряком». Надія Дворецька передала полуницю, за яку дуже дякували воїни. Завод сухого молока та масла надав асортимент молочної продукції. Повезли вантаж Леонід Яровий та волонтерка Людмила Бриця.
Воїни щиро дякували волонтерам. А побратими з Житомирської області дуже дякували ічнянцям, що зібрали такий необхідний вантаж. У його формуванні надали допомогу заступник директора ТОВ «Голдпак» Валерій Панахно та Ігор Денисенко.
Шановні ічнянці! Війна продовжується. Майже щодня проливається кров наших українських синів. Вони стоять на смерть, щоб на нашій рідній Ічнянщині було мирне небо, вцілілі домівки, не гинули мирні жителі. Тож не забуваймо наших героїв!

Ніна Кошмар, голова БО «Тиловий фронт Ічнянщини»
Переглядів: 424 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук