"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Жовтень » 25 » Допомога надходить з усієї України
10:57
Допомога надходить з усієї України

Волонтери, підприємці, громадські організації, релігійні конфесії, небайдужі громадяни – усі об’єдналися, щоб допомогти постраждалим жителям району справитися з їхньою бідою.
Як повідомила очільниця Ічнянської ОТГ Оксана Андріанова, допомога надходить і далі. На 18 жовтня надійшли гуманітарні вантажі також з Миколаївської, Кіровоградської і Харківської областей, від Чернігівської ОДА, Ніжинської РДА, Корюківської ОТГ і Прилук. Долучився депутат обласної ради Юрій Болоховець. Гуманітарну допомогу від Печерського району м. Києва супроводжував голова Печерської РДА Сергій Мартинчук.
Надійшло близько 15 тонн вантажу: цемент, шифер, гіпсокартон, пластикові вікна, двері, фарба, грунтівка та інші будматеріали. А також продукти харчування, теплі речі, ковдри, засоби гігієни.
11 жовтня благочинний Ічнянського району протоієрей Василій Ясенівка відвідав населені пункти Ічнянщини, найбільш постраждалі від вибухів на військових складах 6-го арсеналу ЗСУ. Священик надав душпастирську допомогу постраждалим від аварії та передав теплі речі, продукти харчування, предмети першої необхідності, які були зібрані у храмах Ніжинської єпархії.
Продовжує надавати та координувати допомогу населенню, група СІМІС від Управління цивільно-військового співробітництва Збройних сил України.
За словами старшого офіцера 1 відділу УЦВС ЗСУ Олексія Мазепи, у населені пункти, що розташовані у п’ятикілометровій зоні навколо арсеналу передали хліб, молочні продукти, вермішель швидкого приготування, теплі речі та ковдри.
Молочну продукцію, консервацію та яблука також отримали підрозділи, що задіяні у ліквідації наслідків надзвичайної події на арсеналі для організації додаткового харчування.
Благодійну допомогу надали товариство САНДОРА, ФудБенк Україна, Товариство Червоного Хреста, Спілка десантників Вінниччини, волонтери і мешканці Прилук та Ічні.
На благодійний рахунок на 23 жовтня перераховано 94 тис. 634 грн.
Світлана Цюпка

Для відновлення територій, постраждалих внаслідок вибухів на військових складах на Ічнянщині, та допомоги місцевим жителям створено розрахунковий рахунок, куди можна перерахувати кошти.

Отримувач УК в Iчнянському районі/ОТГ м.Ічня/50110000
Код отримувача (ЄДРПОУ) 38030010
БАНК ОТРИМУВАЧА Казначейство України (ЕАП)
Код банку (МФО) 899998
Номер рахунку 31515931025669
Призначення: кошти на допомогу потерпілим від вибухів у смт Дружба
Цільові фонди, утворені Верховною Радою Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування та місцевими органами виконавчої влади.
Переглядів: 753 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук