"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Жовтень » 3 » Допомагав, а потім обкрадав
11:55
Допомагав, а потім обкрадав
Із жовтня минулого й до серпня цього року жителі Андріївки потерпали від крадіжок майна. Здебільшого речі пропадали з нежилих осель та в літніх людей. З цього приводу люди зверталися до поліції, але за півроку злочини так і не були розкриті. Тому потерпілі й нарікали на бездіяльність правоохоронців. Редакція писала про це («ТС» №14 від 2 квітня 2016 року). Тим часом слідчо-оперативна група Ічнянського відділення поліції займалася розслідуванням сімнадцяти покраж і вийшла таки на крадія.
– 31 серпня ми виїхали в Андріївку за заявою Ніни Карпенко про крадіжку картоплі з її господарства, – розповідає старший слідчий Ічнянського відділення поліції Сергій Белан. – Пішли опитувати людей. У дворі 37-річного Олега Примушка побачили картоплю, хоча город був не копаний. Це викликало підозру. Детальніше оглянувши садибу, на горищі виявили інші крадені речі. Чоловік проживає у будинку своєї покійної бабусі. У скоєних злочинах зізнався.
За словами слідчого, 14 вересня всі сімнадцять проваджень були об’єднані в одне за ознаками ч. 2, ч. 3 ст. 185 КК України, що кваліфікується як повторна крадіжка поєднана з проникненням у житло або інше приміщення чи сховище чи завдала значної шкоди потерпілому. 16 вересня Олега Примушка повідомили про підозру у вчиненні крадіжок і 22 вересня Ічнянський суд обрав підозрюваному запобіжний засіб у вигляді особистого зобов’язання. У разі доведення його вини в суді, злодію загрожує до шести років позбавлення волі.
Андріївці шоковані: крадієм виявився чоловік, який ходив на заробітки до літніх людей, а потім їх же обкрадав.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Переглядів: 383 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук