"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2010 » Серпень » 27 » Дочекались автоперевізника
17:05
Дочекались автоперевізника


  Жителі міста вже кілька років докоряли районному керівництву  відсутністю автобуса на міському маршруті. Та проблема ця не вирішувалась. Ічнянському АТП-17439 цей маршрут був «не вигідним». Мотивація – відсутність компенсації з державного бюджету за перевезення пільгових категорій громадян та відшкодування збитків автоперевізнику. А простіше кажучи, через брак «дармових» грошей. Бо, коли й отримували компенсації, міський маршрут не надто «балували», як і розвиток самого підприємства. [ ?]На кошти, що надходили з державного бюджету, а суми іноді сягали й до півмільйона гривень, не спромоглися купити хоча б одного автобуса на рік, щоб оновити свій автопарк. Отож, і їздять наші громадяни у старезних купах металобрухту, де все торохтить, у салоні тхне бензином і горілою гумою.

   З приходом нового голови райдержадміністрації Сергія Рубашки, люди кинулись за «порятунком» до нього. І Сергій Васильович, який до запитів людей ставиться дуже серйозно та відповідально, знайшов вихід із такого становища. Вже з 23 серпня по Ічні почав курсувати чотири рази в день мікроавтобус за маршрутом: РТП (колишня райсільгосптехніка), залізничний вокзал – Червоний хутір, лісопильний цех. У найближчі дні відкриється ще один маршрут: площа Перемоги – вул. Жадьківка. 

   Їх так давно вже чекали жителі Ічні. І хоч у місті багато приватних таксі, та вони не по кишені громадянам. До речі, поїздка на таксі вулицями міста майже в десять разів дорожча (вартість проїзду близько 20 грн.), ніж на мікроавтобусі. Отже послуги, які почав надавати Прилуцький автоперевізник Віктор Касьян, будуть дуже доречними для міських жителів.

   Думаю задоволені і жителі селища Дружба, куди,  з Ічні , завдяки  старанням керівника району, таки став курсувати автобус регулярно.

Переглядів: 699 | Додав: gam-ua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук